Нарачај online Сендвичи Бургери Растурени
Brisket sandwich bar
Brisket Sandwich

200ден/220ден

Лепче, мајо сос, рукола, свинско/јунешко месо, домат, пржено јајце, мариниран кромид, чими сос

Crispy Sandwich
Crispy Sandwich

160ден

Лепче, мајо сос, крцкаво пилешко, зелка салата, чили оил

Fish Sandwich
Fish Sandwich

170ден

Лепче, мајо сос, ослич, зелка салата, кисели краставички

Belly Sandwich
Belly Sandwich

180ден/200ден

Лепче, мајо сос, свинско/јунешко месо, зелка салата, чили оил

Brikset Burger
Brisket Burger

220ден

Лепче, мајо сос, марула, домат, плескавица, чедар, гауда, чипс сланина, кисели краставички, мариниран кромид

Chorizo Burger
Chorizo Burger

240ден

Лепче, мајо сос, марула, домат, плескавица со сува пиперка, чедар, гауда, чипс сланина, кисели краставички, мариниран кромид

Crispy Sandwich Растурен
Crispy Sandwich Растурен

180ден

Помфрит, чедар сос, крцкаво пилешко, чили оил, чипс сланина, мајо сос

Brisket Burger Растурен
Brisket Burger Растурен

230ден

Помфрит, чедар сос, плескавица, кромид, марула, мајо сос, чипс сланина

Brisket Sandwich Растурен
Brisket Sandwich Растурен

200/220ден

Помфрит, свинско/јунешко месо, домат, кромид, рукола, мајо сос, чими сос

Crispy Chicken
Crispy Chicken

140ден

Крцкаво пилешко, два соса по избор

Додатоци

ПОМФРИТ

Помфрит+2соса - 50ден

Пекарски+2соса - 70ден

ТОСТОВИ

Тост со мартадела - 100ден

Тост со кулен - 90ден

Тост со пилешка шунка - 80ден

СОСОВИ

Чими сос - 20ден

Мајо сос - 10ден

Чили сос - 20ден

Сенф сос - 10ден

ДОДАТОЦИ

Пржено јајце - 20ден

Лепче - 20ден

Чедар сос - 30ден

КАФЕ

Еспресо - 40ден

Макијато - 50ден

ПИЈАЛОЦИ

Кока кола - 40ден

Фанта - 40ден

Спрајт - 40ден

Газирана вода - 40ден

Негазирана вода - 30ден

ПИВО

Скопско - 50ден

Амстел - 60ден

Хајнекен - 70ден